Badkamer Renovatie

Toppers in Vakwerk!

Badkamers

Klusbedrijfsdenhaag is specialist in het plaatsen van badkamers en komt de nieuwe badkamer graag bij je thuis realiseren. Voor een passend advies, een prijs- en tijdsindicatie staan wij graag voor je klaar.

Voordelen laten plaatsen badkamer

Wanneer je de plaatsing van de badkamer uit handen geeft, ben je verzekerd van een goede plaatsing en nette afwerking. Het werk zal gedaan worden door de juiste vakmensen en het bespaart jezelf veel tijd en moeite.

Sloopwerkzaamheden

Voordat een nieuwe badkamer daadwerkelijk geplaatst kan worden, zal eerst de oude badkamer verwijderd moeten worden. De oude meubelen worden gedemonteerd, de waterleidingen worden afgesloten en er worden sloopwerkzaamheden uitgevoerd, zoals het verwijderen van tegels. Het puin dat hierbij ontstaat zal worden afgevoerd en al het overige voorbereidend werk zal gedaan worden. Denk hierbij aan het frezen en (ver)leggen van leidingwerk.

Plaatsen van wanden en tegels

Indien nodig worden wanden en het plafond gestukt. Als het tegelwerk is gevoegd en afgerond zal de radiator en het gekozen sanitair geplaatst worden. Uiteindelijk volgt de afwerking; het plaatsen van spotjes en het afkitten van de badkamer. Vervolgens kun je genieten van een stralend nieuwe badkamer.