Badkamer Renovatie| wat kost een Badkamer renovatie bereken het met onze unieke tool!

Badkamers plaatsen

Je kunt ervoor kiezen om een badkamer te renoveren, maar er kan ook een nieuwe badkamer geplaatst worden. Dit is geheel afhankelijk van het budget dat je hebt. Wat moet er eigenlijk gebeuren bij het plaatsen van een nieuwe badkamer? En ga je dit zelf doen, of schakel je een bedrijf in om een nieuwe badkamer te laten plaatsen? Klusbedrijfsdenhaag is specialist is het plaatsen van badkamers en komt de nieuwe badkamer graag bij je thuis realiseren. Voor een passend advies, een prijs- en tijdsindicatie staan wij graag voor je klaar. Daarnaast kunnen we alle mogelijkheden bespreken en vragen beantwoorden.

Voordelen laten plaatsen badkamer

Het plaatsen van een badkamer vereist veel verschillende vakmanschap. Denk hierbij aan een tegelzetter, elektricien, frezer, loodgieter enzovoort. Wanneer je de plaatsing van de badkamer uit handen geeft, ben je verzekerd van een goede plaatsing en nette afwerking. Het werk zal gedaan worden door de juiste vakmensen en het bespaart jezelf veel tijd en moeite. De juiste professionals zijn voorhanden, dit betekent dat jij niet meer allerlei mensen moet gaan regelen.

Sloopwerkzaamheden

Is de nieuwe badkamer uitgezocht en zijn alle benodigde materialen aanwezig? Dan kan de nieuwe badkamer geplaatst worden. Voordat een nieuwe badkamer daadwerkelijk geplaatst kan worden, zal eerst de oude badkamer verwijderd moeten worden. De oude meubelen worden gedemonteerd, de waterleidingen worden afgesloten en er worden sloopwerkzaamheden uitgevoerd, zoals het verwijderen van tegels. Het puin dat hierbij ontstaat zal worden afgevoerd en al het overige voorbereidend werk zal gedaan worden. Denk hierbij aan het frezen en (ver)leggen van leidingwerk.

Plaatsen van wanden en tegels

Het metselwerk zal verricht worden, eventuele muurtjes worden geplaatst en de wanden worden uitgevlakt. Na het aanbrengen van een coating is het tijd om de wanden te gaan betegelen en het leggen van vloertegels. Wil je vloerverwarming in je nieuwe badkamer? Dan wordt dat eerst aangelegd. Indien nodig worden wanden en het plafond gestukt. Als het tegelwerk is gevoegd en afgerond zal de radiator en het gekozen sanitair geplaatst worden. Uiteindelijk volgt de afwerking; het plaatsen van spotjes en het afkitten van de badkamer. Vervolgens kun je genieten van een stralend nieuwe badkamer.