Loodgieter- en installatiewerk | wat kost je installatiewerk bereken het met onze unieke offerte tool!

Loodgieter- en installatiewerk

De voorzieningen in je huis zijn heel vanzelfsprekend, zoals warm water, een warm huis en het gebruik van een toilet. Maar op een gegeven moment kan er iets kapotgaan of is het aan vervanging of onderhoud toe. In de meeste gevallen kun je dit niet zelf doen. Voor loodgieterswerk en andere installatiewerken, zoals een cv-ketel, kun je daarom terecht bij Klusbedrijfdenhaag.nl. Welke werkzaamheden vallen eigenlijk onder loodgieters- en installatiewerk? Eigenlijk alles op het gebied van gas, water en elektriciteit. Het voordeel? Je krijgt garantie op je installatie.

Loodgieterswerk, centrale verwarming en sanitaire voorzieningen

Hieronder valt alles wat aan gas-, water-, en riolering kan worden gedaan. Bijvoorbeeld het aanleggen van een waterleiding voor een buitenkraan, het verleggen van een gasleiding voor het gasfornuis of een complete aanleg voor gas- en waterleidingen voor je nieuwe woning. Hetzelfde geldt voor de aanleg en onderhoud van een cv-installaties. Zoals het verhelpen van lekkages en vervangen van de cv-ketel, boiler of geiser en de radiatoren in je woning. Het is tevens mogelijk om een vloerverwarming te laten aanleggen. Op het gebied van sanitaire voorzieningen kunnen wij je tevens van dienst zijn. Wij installeren op een vakkundige manier je douchecabine, bad en toilet.

Onderhoud

Sommige voorzieningen moet goed onderhouden worden. Een daarvan is het onderhouden van de cv-ketel. Door deze te laten onderhouden, voorkom je storingen en het uitvallen ervan. In het ergste geval kunnen er zelfs ongewenste gassen ontsnappen. Regelmatig onderhoud is dus belangrijk. Daarnaast gaat de voorziening dan langer mee en worden tijdige problemen opgelost, voordat ze schade veroorzaken. Neem contact met ons op voor meer informatie.