Repareren van inbraak-, storm-, of andere schade? | wat zijn de kosten van Reparatie? bereken het met onze unieke offerte tool!

Repareren van inbraak-, storm-, of andere schade

In een huis waar geleefd wordt, kan weleens wat stuk gaan. Schade door inbraak, storm of wateroverlast is iets wat je niet wilt overkomen. Toch kan het voorkomen dat je door onvoorziene omstandigheden schade aan je huis hebt. Kleine reparaties kun je wellicht zelf uitvoeren, maar bij grote schade is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Klusbedrijfdenhaag heeft een team van specialisten, welke graag de schade in en rondom jouw huis of kantoorpand komt herstellen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van hang- en slootwerk, ramen en kozijnen.

Herstellen van schade door inbraak

Is er bij je ingebroken en heb de inbrekers schade aan je woning of kantoorpand aangebracht? Een inbraak is erg vervelend en geeft veelal een gevoel van onveiligheid. Na een inbraak is het belangrijk dat de schade die is toegebracht tijdig en professioneel gerepareerd wordt. Wij ontfermen ons over het vervangen van de sloten, herstellen van de ramen en vervangen van het glas. Het gevoel van veiligheid in je eigen huis moet zo snel mogelijk teruggebracht worden. Bij schade door brand of storm geldt hetzelfde principe. We zijn zo snel mogelijk aanwezig om de schade tijdelijk en volledig te herstellen.

Zo snel mogelijk aanwezig

Bij schade door inbraak, brand of storm proberen we zo snel mogelijk aanwezig te zijn. Bijvoorbeeld bij een raam die vervangen moet worden. Wanneer er iets niet direct te repareren is, wordt er een noodvoorziening aangebracht en zal de schade binnen vierentwintig uur gerepareerd worden. In nodig verbouwen of vervangen we ook andere zaken om uw woning extra veilig te maken. Dit geheel in overleg met de bewoners en de verzekering. Hierbij zal een passend advies