Sanitair laten plaatsen? | wat zijn de kosten van sanitair te laten plaatsen? bereken het met onze unieke offerte tool!

Zorg en aandacht voor het kleinste detail

Steeds meer Nederlanders willen de badkamer en het toilet een opfrisbeurt geven zodat het past bij de rest van de woning. Of het is gewoon hoog tijd dat de boel een nieuwe look krijgt. Dan wil je ook dat het sanitair plaatsen goed gebeurt want met het vernieuwen van deze vertrekken loop je al snel tegen zaken aan waar je niet meteen aan denkt maar die wel met een professioneel oog benaderd dienen te worden. Bij klusbedrijfdenhaag.nl ben je dan aan het juiste adres. Wij doen alle werkzaamheden zelf en zorgen dat het sanitair plaatsen tot in het kleinste detail zorgvuldig en keurig zal plaats vinden. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn en blij zijnĀ  met onze manier van werken hanteren wij een persoonlijke benadering.

Stappenplan maken

Het aanpassen van een toilet is een nauwkeurig karwei. Je moet in de eerste plaats weten waar de leidingen lopen en of deze leidingen nog wel in een goede staat zijn. Wij komen dan ook eerst bij je langs om met jou alle wensen door te nemen en vervolgens kijken wij naar de huidige staat van de vertrekken waar het sanitair vernieuwd moet worden. Hierop zullen wij een raming maken wat er moet gebeuren en hoeveel tijd en werk dat zal kosten. Je weet zo meteen met welke kosten je te maken zal krijgen en in hoeveel tijd het nieuwe toilet gereed zal zijn.

Totaal advies

Je kunt bij ons ook terecht voor het compleet vernieuwen van de bestaande badkamer. Om kosten te besparen kun je er voor kiezen om zelf een aantal werkzaamheden uitvoeren. Maar als je het geheel wilt uitbesteden en het geheel tot in de puntjes gedaan wilt hebben kan je ons het karwei laten uitvoeren. Hieronder valt onder meer het verwijderen van het bestaande sanitair zoals het toilet, bad en wastafel, en vervolgens hanteren wij een vooropgezette werkwijze om stap voor stap de nieuwe badkamer te realiseren. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het kiezen van het juiste sanitair of jou tips geven waar je op moet letten bij het kiezen van het nieuwe sanitair.