Schutting laten plaatsen? | wat zijn de kosten van Schutting te laten plaatsen? bereken het met onze unieke offerte tool!

Schuttingen plaatsen zwaar werk

Tuinen achter en voor het huis zijn vaak oases van rust na het werk of in het weekend. Je kan er ’s zomers lekker genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn. Maar het is dan wel zo fijn als er geen pottenkijkers zijn. Het plaatsen van een schutting is hier in veel gevallen een beste keuze. Je moet er dan wel aan denken dat een schutting plaatsen een karwei is dat vrij zwaar is. Er moeten onder meer gaten in de grond gemaakt worden waar de steunpalen in moeten komen. Het is daarbij van belang dat je beseft dat houten palen op termijn last kunnen krijgen van rot als de grond altijd nat is en als er zuurstof bij kan komen. Je kan daarom het plaatsen van een schutting het beste aan kusbedrijfdenhaag.nl over laten.

Blootgesteld aan alle weertypen

Een schutting dient er voor dat mensen niet zomaar in je tuin kunnen gluren. Je wilt rustig in je tuin kunnen zitten zonder dat daarbij om de haverklap mensen naar je zitten te kijken. Een degelijk en stevige schutting is hiervoor een goede oplossing. Maar wat veel mensen nogal eens vergeten is dat een schutting het gehele jaar door wordt blootgesteld aan allerlei weertypen. Vooral zware wind is iets waar een schutting zonder meer tegen moet kunnen. Daarom dienen schuttingen stevig te worden bevestigd en verankerd. De meeste palen die de schuttingen aan elkaar verbinden en die er voor zorgen dat de schutting zijn stevigheid behoudt zijn geïmpregneerd en kunnen tegen vocht maar het is altijd van belang dat dit goed wordt gecheckt. En wij doen dat voor je.

Al het werk uit handen

Wij nemen graag het zware werk voor jou uit handen. Vanaf het graven van het eerste gat voor de bevestigingspalen tot aan het aandraaien van het laatste schroefje. En als je graag wilt dat de schutting een likje verf krijgt in een bepaalde kleur, kunnen wij dat ook doen. Als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen en wat dit zou moeten kosten komen wij graag vrijblijvend langs. We zullen dan kijken welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en hoelang wij hiermee bezig zullen zijn. Hierop geven wij je een kosten indicatie. Als je het daar mee eens bent gaan wij plannen en zorgen wij dat er binnenkort een mooi schutting in de tuin staat zodat je de hele zomer ongestoord, zonder gluurders, van je glaasje wijn kan genieten.