Sierpleister laten uitvoeren? | wat zijn de kosten van Sierpleisterwerk te laten uitvoeren? bereken het met onze unieke offerte tool!

Stuken is vakwerk

Voor het afwerken van wanden kan je gebruik maken van sierpleisters. Die zijn er in verschillende uitvoeringen en geven je wanden een speciaal uiterlijk. De structuren kunnen heel fijn zijn of juist een grove structuur hebben. Welke vorm je ook kiest, het is zaak dat het zorgvuldig gebeurt zodat alle wanden er mooi en keurig uit zien. De meest gekozen kleur is wit maar je kan ook kiezen voor een off white kleur, of een variatie aan kleuren. Het is maar net wat je wilt en welke uitstraling je wilt hebben. Veel klussers beginnen vaak enthousiast aan het stuken maar komen er dan al snel achter dat het toch een vakwerk is dat je niet zomaar even zelf doet. Voor het beste resultaat neem je dan ook contact op met klusbedrijfdenhaag.nl

Goede voorbereidingen treffen

Een veel gekozen vorm van stucwerk is spachtelputz. Dit is een combinatie van marmerkorrels die met een bindmiddel zijn vermengd. De basis hiervan is een kunststof. Deze stuclaag wordt veelal in een dunne laag aangebracht die varieert van 1 tot ongeveer 4 millimeter. Je kunt ook de korrel diktes zelf bepalen. Afhankelijk van de dikte van de korrels krijg je een fijne of juist een grovere structuur. Voordat het werk kan plaatsvinden is het zaak dat de wanden goed worden schoongemaakt en egaal zijn, vrij van oneffenheden. Wij zorgen er standaard voor dat deze voorbereiding zorgvuldig worden gedaan voordat we aan het werk gaan met het stucwerk.

Op maat advies en vakwerk

Om dat het aanbrengen van stucwerk een maatwerk is waar ervaring en kennis bij komen kijken nemen wij dit werk graag voor je uit handen. Wij stuken zowel binnen als buiten. Om exact te kunne bepalen hoeveel werk het exact is en met welke kosten je rekening moet houden komen wij graag eerst bij je langs om een inventarisatie uit te voeren. Wij inspecteren de wanden en kunnen hierop dan een advies neerleggen. Als je specifieke wensen hebt dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Zo kunnen wij echt maatwerk afleveren zodat je nog jarenlang perfect afgewerkte wanden hebt. Wij vertellen je dan ook hoe je de wanden het best kan schoonhouden.