Systeemplafond laten maken?| wat kost een systeemplafond? bereken het met onze unieke tool!

Ideaal voor het wegwerken van leidingen en bekabeling

In veel winkels en bedrijven zie je plafonds die bestaan uit systeem platen. Dat zijn vaak kunststof materialen die los liggen in een raster. Dat raster kan gemaakt zijn van aluminium, kunststof of van een andere materiaal. Deze systeemplafonds zijn ideaal omdat je op deze manier geen dure werkzaamheden aan het plafond daarboven zelf hoeft uit te voeren. En vaak is het zo dat het plafond daarboven vol hangt met bedradingen en leidingen zoals elektra en airconditioning. Het aanbrengen van een systeemplafond is een karwei dat je niet zelf wilt doen want het luister heel secuur. Je kan het beste de hulp van een professional inroepen.

Netjes weggewerkt

Bij klusbedrijfdenhaag.nl ben je aan het juiste adres voor het laten aanleggen van een systeemplafond. Wij leggen systeemplafonds aan in zowel grote als kleine ruimten. Hierbij houden wij rekening met het doel van het plafond en welke werkzaamheden er in de ruimte worden gedaan. Het is namelijk ook van groot belang dat het plafond geen stof doorlaat of dat er kou van buiten binnen kan komen of te veel warmte via het systeemplafond naar buiten vliegt. Daarnaast is het zaak dat er zorgvuldig wordt omgegaan met bestaande leidingen en bekabeling. Ook de kabels van computers en andere leidingen kunnen netjes achter het systeemplafond in speciale goten worden weggewerkt.

Vrijblijvend advies en inventarisatie

Als je met het idee loopt om een systeemplafond in een bepaalde ruimte op het werk of thuis te laten aanleggen dan komen wij graag eens langs om een inventarisatie uit te voeren. Uiteraard is die geheel vrijblijvend. Wij kijken dan naar de conditie van de huidige situatie en kunnen hierop een advies neerleggen. Vervolgens kunnen wij desgewenst een indicatie maken van de kosten voor het aanleggen van een systeemplafond. Als je wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen dan kan je contact met ons opnemen en komen wij binnenkort langs voor het maken van een inventarisatie. Wij nemen graag het zware werk voor je uit handen.