Tegelwerk laten plaatsen? | wat zijn de kosten van je tegelwerk? bereken het met onze unieke offerte tool!

Tegelwerk is vakwerk

Tegels vindt je overal in huis, in de badkamer, keuken, op de vloer en in de wc. En er zijn tegels in vele vormen en maten. Natuurstenen tegels of gefabriceerde tegels. Een goede tegelvloer gaat jaren mee en zal niet snel vervelen. Niet alleen het tegelwerk zelf is belangrijk maar ook het voegwerk. Maar het begint allemaal met het maken van de juiste voorbereidingen en dat is het schoonmaken van de ondergrond. Of de tegels nu op de vloer moeten komen of aan de wand, je dient er altijd op te letten dat de ondergrond schoon is en egaal. Als je dat niet doet dan zie je dat absoluut in het eindresultaat en dat kan lelijk zijn. Voor het beste resultaat roep je dan ook de hulp van een echte professional in.

Ruime ervaring in het leggen en zetten van tegels

Als je plannen hebt om de badkamer van een nieuwe look te voorzien of je wilt een natuurstenen vloer in de keuken en huiskamer dan willen wij je graag van dienst zijn. Je kan natuurlijk zelf eerst rustig gaan rondkijken voor het soort tegel dat je wilt hebben en op die manier het meeste van de voorbereidingen doen. Als je dat hebt gedaan dan komen wij graag eens langs om met jou je ideeën en wensen door te nemen. Het kan namelijk best zo zijn dat je iets over het hoofd hebt gezien of dat er leidingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Wij van klusbedrijfdenhaag.nl hebben een ruime ervaring in het zetten en leggen van tegels dus kunnen je hierin goed van dienst zijn.

Verwarming onder het tegelwerk

Als de vloer in de huiskamer misschien ook wel de keuken moet worden voorzien van een nieuwe tegelvloer dan kan het een idee zijn om vloerverwarming aan te leggen. Die wordt dan eerst gelegd voordat de tegelvloer er over heen gaat. Een goede vloerverwarming is zeer aangenaam en zorgt er in de wintermaanden voor dat je nooit meer last hebt van koude voeten. Daarnaast is het zo dat een vloerverwarming er voor kan zorgen dat je energierekening omlaag gaat omdat tegels de warmte vast houden en je zo minder hoeft te stoken. Je kan ook vloerwarming onder de tegels in de badkamer aan laten leggen.  Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek.