Winkelrenovatie | wat zijn de kosten van een Winkelrenovatie? bereken het met onze unieke offerte tool!

Een nette winkel is goed voor de omzet

Een winkel moet er mooi en keurig uitzien, zo niet dan ga je dat merken aan je klandizie. Mensen zijn wat dat betreft zeer gevoelig, ook al beseffen ze dat zelf niet. Als je zelf in een winkel bent waar de wanden beschadigd zijn of de kozijnen zijn verouderd dan zie je dat meteen. Maar ook zaken als het plafond kunnen soms wel een vernieuwing gebruiken. Zeker als er ooit een lekkage is geweest dan zal je dit altijd blijven zien aan het plafond. Zorg dan ook voor een nette winkel, je doet jezelf en je klanten er een heel groot plezier mee.

In een mum van tijd gerenoveerd

In veel winkels hangen systeemplafonds. Dat is makkelijk omdat dan alle leidingen uit het zicht kunnen liggen terwijl je er wel gewoon goed bij kunt als dat nodig mocht zijn. Maar je ziet wel eens winkels waar de gaten in de systeemplafond panelen zitten of dat er grote bruine vochtplekken op zitten. Dat is lelijk en nergens voor nodig. Dat kan in een mum van tijd gerenoveerd worden. Wij van klusbedrijfdenhaag.nl zijn gespecialiseerd in winkelrenovatie en winkelonderhoud. Want het is niet alleen belangrijk dat je kapotte dingen in je mooie winkel repareert, het is misschien nog wel belangrijker om gebreken op tijd op te merken en die te herstellen voordat het erger wordt.

Opknapbeurt voor alle gebreken in de winkel

Winkels hebben de hele dag door mensen over de vloer. Het is dan ook de vloer die flink te verduren heeft iedere dag. Als jouw winkel een vloer heeft die wel een opknapbeurt kan gebruiken dan moet je zeker eens contact met klusbedrijfdenhaag.nl opnemen. Wij komen dan graag bij je langs om de staat van de vloer te inspecteren. Wij zullen dan een advies afgeven, en als je wilt kunnen we tevens een prijs indicatie maken voor het herstellen of het leggen van een geheel nieuwe vloer. Maar wij komen ook langs als je andere winkelrenovatie zaken hebt of graag een prijsindicatie wilt hebben voor een winkelonderhoud.